USLUGE

Jedna od delatnosti preduzeća "Panon" je pružanje knjigovodstvenih usluga. Vodimo kompletno knjigovodstvo za preko 80 preduzeća najrazličitijih profila, za velika, srednja i mala preduzeća.

Osim domaćih firmi poverenje nam ukazuju i predstavništva inostranih preduzeća.

ČIME SE BAVIMO?

Preduzeće "PANON" pruža kompletnu uslugu vođenja knjigovodstva - obračun plata, vođenje glavne knjige, završni račun, PDV, priprema dokumentacije za kredite...

Nemate još registrovanu firmu? Nema problema, mi ćemo vam spremiti kompletne papire za registraciju firme.

U okviru knjigovodstvenih usluga u svakom trenutku na raspolaganju vam je stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom koje vam pomaže iskustvenim i pravnim savetima vezanim za knjigovodstvo.

Sve pravne aspekte knjigovodstva (pravljenje ugovora, praćenje zakona, ...) kao i eventualne sporove koje morate da rešavate sudskim putem rešava naše pravno osoblje.

Kao korisnik naših usluga potpuno besplatno dobijate na korišćenje programski paket IPOS koji vam omogućava praćenje finansijskog i robnog stanja, praćenje dugovanja, veleprodaje, maloprodaje, registar kasu, kadrovsku listu, izdavanje otpremnica, predračuna i računa, pravljenje ulaznih kalkulacija, internih otpremnica i drugo. Povezivanjem na centralnu bazu podataka u našem preduzeću u svakom trenutku možete imati potpuno ažurne podatke.

NAŠE USLUGE

OSNIVANJE PREDUZEĆA

Odluka o imenovanju i ovlašćenjima direktora i zastupnika društva, podnošenje prijave osnivanja preduzeća u APR, Evidentiranje obveznika u PDV sistemu

OBRAČUN PLATA

Obračun zarada i izrada prateće dokumentacije, priprema virmana, izrada obraza M4, obračuni ugovora o delu i autorskih honorara.

PRAVNO SAVETOVANJE I PRAVNI POSLOVI

Pisanje ugovora o zakupu, ugovora o pozajmici, ugovora o radu, priprema dokumentacije za dobijanje bankarskih pozajmica, odluka i mnoga druga pravna akta.

PRIJAVA I ODJAVA RADNIKA

PORESKO I POSLOVNO SAVETOVANJE

Poreski savetnici svojim sveobuhvatnim pristupom smanjuju vaše poreske obaveze na minimum. U toku godine planiramo i implementiramo strategije koje smanjuju poresku izloženost i poboljšavaju uspešnost.

KOMPLETNO KNJIŽENJE

Vođenje glavne knjige, izrada kalkulacija, magacinsko i robno poslovanje, porez na dodatnu vrednost, obračun PDV-a, evidencija i obračun amortizacije za osnovna sredstva, bilansi stanja, uspeha, statistički aneksi, analiza poslovanja, obračun kamata, upozoravanje na računovodstvene nepravilnosti.

BESPLATNO KORIŠĆENJE NAŠEG SOFTVERA

Svaki korisnik našeg servisa ima pravo na besplatno korišćenje softverskog paketa IPOS.

Po vašoj želji instaliramo IPOS besplatno u vašem preduzeću

Kao korisnik naših usluga imate pravo na besplatnu instalaciju programskog paketa IPOS u vašem preduzeću.

IPOS ćemo instalirati na svim vašim računarima u preduzeću.

Korišćenjem IPOS-a moći ćete da:

  • Izdajete otpremnice, predračune, narudžbe i fakture.
  • Unosite ulazne račune i vodite stanje u magacinu.
  • U svakom trenutku vidite vaše finansijsko stanje
  • Izdajete robu iz maloprodaje na POS terminalu i registrujete je na fiskalnom štampaču
  • pratite naplaćene i nenaplaćene fakture i dužnike

Naša statistika

25

GODINA ISKUSTVA

1200

PREDATIH ZAVRŠNIH RAČUNA

400

ZADOVOLJNIH MUŠTERIJA
© 2023 Panon doo. All rights reserved.